Pascal van Lith opent derde salon genaamd PALAZZO op Het Paleiskwartier

Pascal van Lith bijna 25 jaar zeer succesvol als kapper en zelfstandig ondernemer, eigenaar van Hoepelman Kappers Maaspoort en Kings Barbers in ’s-Hertogenbosch, opent Palazzo Hair-Design
Het prachtige Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch zal verrijkt worden met een heren en dames salon met ambiance.

Voor vele is Pascal een bekend gezicht in het kappersvak. Zo behaalde hij in 1994 de titel “Nationaal kampioen” in het heren vak. De gouden Tulp, winnaar Duitsland bokaal en de Oscar van de grand Prix Parijs de la Mode ontbreken niet aan zijn onderscheidingen. Om zijn passie door te geven heeft hij vele nationale en internationale kampioenen opgeleid.

Nu is het dan zover om zijn derde salon op Het Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch te openen. Ook bij Palazzo zal zijn team bestaan uit gemotiveerde, gediplomeerde vakmensen. Er zullen ludieke acties zijn, zoals verschillende spraakmakende arrangementen, aantrekkelijke abonnementen, specialisatie in haarverlenging, ruime koopavonden maar ook acties voor ondernemers en nog veel meer.

Palazzo zal toegankelijk zijn voor iedereen. In deze salon zal aandacht voor de klant, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, aldus de Kapper.